یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

صف‌های طولانی به پمپ بنزین‌های لندن بازگشت+ فیلم

صف‌های طولانی به پمپ بنزین‌های لندن بازگشت+ فیلم علی‌رغم وعده‌های نخست‌وزیر انگلیس برای کاهش بحران سوخت و آماده‌باش ارتش، صف‌های طویل خودرو‌ها به پمپ‌های بنزین در لندن بازگشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، بحران کمبود سوخت و خالی بودن بخش اعظمی از پمپ‌های بنزین در انگلیس همچنان ادامه دارد و مردم این کشور را به هجوم آوردن به ایستگاه‌های سوخت تحریک کرده است.

خبرگزاری «رویترز» از لندن گزارش می‌دهد که از صبح روز چهارشنبه بار دیگر صف‌های طویل خودرو‌هایی که منتظر سوخت‌گیری در پمپ‌های بنزین در پایتخت انگلیس هستند، در سطح شهر پدیدار شده‌اند.

بر اساس این گزارش، ایستگاه‌های سوخت متعددی در لندن هنوز بسته است و علامت هشدار «بنزین موجود نیست» مقابل این پمپ‌های بنزین خودنمایی می‌کند، که همین امر باعث طولانی‌تر شدن صف خودرو‌ها در دیگر ایستگاه‌ها شده است.

این در حالی است که دولت انگلیس روز سه‌شنبه مدعی شده بود بحران کمبود سوخت در سراسر این کشور رو به کاهش گذاشته و مردم باید از حضور هیجانی و هراس‌آمیز در پمپ‌های بنزین برای سوخت‌گیری خودداری کنند.

اما خبرنگار رویترز امروز گزارش کرد که از حدود ساعت شش صبح به وقت محلی، صف‌های طولانی خودرو‌ها بار دیگر به معدود پمپ‌های بنزین که فعال هستند، بازگشته و حتی ادامه این صف‌ها در بعضی بزرگراه‌های پایتخت انگلیس ایجاد ترافیک سنگین کرده است.

 



در همین حال «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس مدعی است: «اکنون شاهدیم که اوضاع رو به بهبود است. از صنعت سوخت می‌شنویم که عرضه‌ها به صورت معمول به ایستگاه‌های توزیع سوخت می‌رسد و من از همه می‌خواهم طبیعی رفتار کرده و به کسب و کارشان بازگردند».

پیش از آن روزنامه دیلی‌میل گزارش داد، برخی از جایگاه‌های سوخت در پی بحران به وجود آمده فروش بنزین را تا سقف ۳۰ پوند سهمیه‌بندی کرده‌اند و خشونت در صف‌های طولانی پمپ بنزین‌های انگلیس رو به افزایش است و مردم با یکدیگر درگیر شده‌اند و حتی به روی هم چاقو می‌کشند.

این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند ارتش انگلیس نیز برای مقابله با هرگونه ناآرامی احتمالی در پی بحران سوخت و کمبود بنزین در این کشور، به حالت آماده‌باش درآمده است ./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار